Craiova, Dolj, str. Popoveni, Nr.5
0760.349.189 / 0770.719.868
office@totallift.ro

Servicii

Mentenanta

Serviciul include depistarea eventualelor probleme la ascensoare, inlocuirea pieselor defecte, prezentarea raportului cu starea ascensorului catre proprietarul acestuia. Serviciul de mentenanta oferit de catre Totallift va garanteaza folosirea ascensorului in conditii de siguranta si previne defectarea componentelor, ansamblurilor prin revizia tehnica curenta (RTC). Pentru a beneficia de acest serviciu, detinatorul ascensorului trebuie sa aiba contract de mentenanta cu firma noastra.

Modernizare

Firma noastra va ofera pachete personalizate pentru fiecare tip de ascensor in parte, astfel incat modernizarea ascensorului sa fie efectuata la preturi accesibile. Modernizarea se poate face si in etape, prioritar fiind inlocuirea compenentelor in stare grava de uzura. Modernizarea facuta de firma noastra, presupune inlocuirea troliuliu, cablurilor de tractiune, limitatorul de viteza cat si cablul aferent acestuia, instalatia electrica in camera masinii si pe put, inlocuirea tabloului de energie electrica din camera masinii, panoul de comanda al ascensorului, contactelor de siguranta din camera masinii, put si cabina, butonierelor de palier cat si butoniera din cabina, inlocuirea peretilor cabinei (melamina si inox), usilor de la cabina si eventual cele de palier. Ulterior se pot efectua operatii de modernizare cu usi automate la etaje cat si adaugarea de optiuni posibile ascensorului.

Montaj

Impreuna cu partenerii nostrii, va putem pune la dispozitie o gama larga de ascensoare, pentru orice tip de cladire sau folosinta. Ascensoarele pot fi electrice tip MRL (fara camera masinii), electrice clasice (cu camera masinii), hidraulice sau de tip montcharge. Ascensoarele pot fi de diferite dimensiuni si sarcini, pentru adaptarea nevoilor dumneavoastra. Cabinele acestora pot avea pereti de diferite culori, sau din inox, inox satinat, tabla plastifiata sau sticla, avand un aspect placut oricarui client. Montajul unui ascensor se va face in urma unui proiect de masuratori efectuat de firma nostra. Ascensoarele montate de catre Totallift beneficiaza de garantie extinsa, calitatea lucrarilor si intocmirea actelor necesare pentru autorizarea acestora.

Pentru oricare dintre serviciile de mai sus, nu ezitati sa ne contactati fie telefonic sau email si impreuna vom gasi cea mai optima solutie pentru nevoia dumneavoastra.